"Som un espai creat per a donar orientació a nivell físic, emocional, psicològic i espiritual. T'acompanyem en el teu procès evolutiu per a millorar la teva qualitat de vida".

Qui som

PRESIDENTA/FUNDADORA 

 MEIRE CAETANO

       Psicòloga i Facilitadora de la Biodansa des de fa 24 anys 

La meva trajectòria:

Sóc Psicòloga Clínica i vaig estudiar la psicologia amb la inquietud de poder conèixer-me millor i sobretot de comprendre i de poder ajudar a les persones.  Vaig treballar en diferents empreses fins a l’any 2010 on decideixo obrir el meu propi espai per consultes i activitats grupals. Vaig crear l’associació de teràpies Espai Vital que és una entitat sense afany de lucre que dona orientació a nivell físic, emocional, psicològic i espiritual. El seu principal objectiu és acompanyar a les persones en el seu procés evolutiu per a millorar la seva qualitat de vida.

Amb l’afany d’estudiar i aprendre coses noves i enriquidores en 1993 vaig fer la formació de Facilitadora de la Biodansa “La dansa de la vida” que va ser un complement molt positiu per la meva formació de psicologia i de piano, perquè la seva eina bàsica és la música, el moviment i la expressió natural de les emociones. Vaig descobrir que m’agrada molt treballar en grup, d’organitzar esdeveniments, tallers i xerrades. Actualment treballo amb grups d’adults, parelles, joves i famílies.

Brasilera de naixement, fa 30  anys que visc a Barcelona, dels quals 10 a Manresa. De petita vaig rebre la formació de piano i des de llavors la música és per a mi una bona companya de viatge i m’ajuda alimentar la meva ànima. 

Estic molt agraïda a la vida i als meus pares per poder dedicar-me a allò que és la meva passió i que em fa sentir realitzada en tots els sentits!

MOLTES GRÀCIES!

Contacte i hores convingudes al  626 651 941

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s