"Som un espai creat per a donar orientació a nivell físic, emocional, psicològic i espiritual. T'acompanyem en el teu procès evolutiu per a millorar la teva qualitat de vida".

Qui som

FUNDADORA 

MEIRE CAETANO

       Psicòloga i Facilitadora de la Biodansa des de fa 24 anys 

La meva trajectòria:

Sóc Psicòloga Clínica i vaig estudiar la psicologia amb la inquietud de poder conèixer-me millor i sobretot de comprendre i de poder ajudar a les persones.  Vaig treballar en diferents empreses fins a l’any 2010 on decideixo obrir el meu propi espai per consultes i activitats grupals. Vaig crear l’associació de teràpies Espai Vital que és una entitat sense afany de lucre que dona orientació a nivell físic, emocional, psicològic i espiritual. El seu principal objectiu és acompanyar a les persones en el seu procés evolutiu per a millorar la seva qualitat de vida.

Amb l’afany d’estudiar i aprendre coses noves i enriquidores en 1993 vaig fer la formació de Facilitadora de la Biodansa “La dansa de la vida” que va ser un complement molt positiu per la meva formació de psicologia i de piano, perquè la seva eina bàsica és la música, el moviment i la expressió natural de les emociones. Vaig descobrir que m’agrada molt treballar en grup, d’organitzar esdeveniments, tallers i xerrades. Actualment treballo amb grups d’adults, parelles, joves i famílies.

Brasilera de naixement, fa 30  anys que visc a Barcelona, dels quals 10 a Manresa. De petita vaig rebre la formació de piano i des de llavors la música és per a mi una bona companya de viatge i m’ajuda alimentar la meva ànima. 

Estic molt agraïda a la vida i als meus pares per poder dedicar-me a allò que és la meva passió i que em fa sentir realitzada en tots els sentits!


ELS NOSTRES MILLORS PROPÒSITS:

Volem acompanyar-te en el teu procés evolutiu per a millorar la teva qualitat de vida. Acompanyar implica ajudar, orientar, escoltar, empatitzar i  tenir cura. Entenem que el camí  per una bona qualitat de vida és el camí d’una bona salut física, mental, emocional i espiritual per poder  desenvolupar-se com persona.


LES NOSTRES PERSPECTIVES:
L’Espai Vital és una entitat sense afany de lucre on oferim activitats a totes les persones de qualsevol edat, situació financera, plenament sanes o d’altres que vulguin millorar el seu benestar en general amb la tècnica que millor sintonitzin.

ELS NOSTRES VALORS:
Els principals valors de l’Espai Vital són:

la professionalitat

la transparència

la responsabilitat

l’honestedat

l’ètica professional 

Contacte i hores convingudes al  626 651 941

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s