Suport Psicològic

“No és el més fort de les espècies el que sobreviu, tampoc és el més intel·ligent el que sobreviu. És aquell que és més adaptable al canvi”

A través de la psicologia cognitiva-conductual  ofereixo suport psicològic a joves, adults, parelles i famílies.

Ajudo en els tractaments d’addiccions, trauma, ansietat, depressió, estrès, pors, inseguretat, processos de dol, baixa autoestima i desmotivació.

Els tractaments cognitius conductuals es basen en reconèixer el pensament distorsionat que és origen dels problemes personals, i en aprendre a reemplaçar-ho amb idees substitutives més realistes i positives.

Per aconseguir els canvis desitjats és de gran importància acordar els objectius, l’estratègia, i tècniques per aconseguir-los. El terapeuta i el pacient participen activament com un equip de treball, tanmateix amb rols diferents.

En les entrevistes diagnòstiques es tenen en compte tant les consultes específiques com l’entorn del pacient (família, treball, amics, oci, etc.) i d’aquesta manera s’avaluen els recursos al seu abast per a solucionar el problema el més aviat possible.

Progressivament i fins a arribar que el pacient aconsegueix utilitzar els seus propis recursos personals, fomentant la seva autoestima, la seva força interior i la seguretat en un mateix.

Imparteix Meire Caetano, Psicòloga, amb més de 20 anys d’experiència.