Massatge Abdominal Bok-bu

Bok-Bu per a obrir la teva font inesgotable d’energia!

QUE ÉS?

El Bok-Bu és la tècnica de massatge més utilitzada en corea. Treballa en profunditat la zona de l’abdomen, on es troba el centre d’energia del cos (Tan-Tien) i els òrgans més importants per al bon funcionament de l’organisme.

Rebem l’energia del cel a través de la coroneta i de la terra per la planta dels peus. Les dues energies es troben en el centre, en el BOK-BU (Abdomen) i des d’aquí es distribueixen per tot el cos.

En aquesta tècnica s’apliquen diferents tipus de pressions, utilitzant tota la mà o només els dits o els artells, aconseguint la correcta circulació de l’energia bloquejada i amb això l’equilibri de la persona, tant a nivell energètic com físic, emocional, mental i espiritual.

BENEFICIS DEL MASSATGE BOK-BU:

L’abdomen és un mirall que mostra l’estat dels diferents òrgans i qualsevol anomalia del nostre cos. Per això, l’observació i tractament de la zona abdominal permet prevenir i tractar diversos desequilibris o malalties. Ens aporta múltiples beneficis:

  • Recupera la vitalitat de l’organisme
  • Estabilitza el sistema nerviós
  • Ajuda a desbloquejar emocions
  • Re-connecta amb tu mateix, amb la teva essència
  • Millora el trànsit intestinal
  • Cuida el sistema digestiu
  • Neteja l’organisme i elimina toxines

La durada de les sessions son d’aproximadament 1 hora.

CONSELLS GENERALS DEL TERAPEUTA EN BOK-BU:

En aixecar-te, col·loca la teva mans sobre el teu ventre, i fes una sèrie de respiracions profundes, sentint el teu ventre augmentant en inspirar i disminuint en expirar.

Així, començaràs el dia, relaxat i alhora, amb energia.

Abans de menjar, torna a fer una sèrie de respiracions profundes, per a relaxar el teu sistema nerviós i així poder gaudir del menjar sent conscient i evitant menjar més del que realment necessites.
Havent dinat, contacta amb el teu abdomen a través de les teves mans i sent la sensació de sacietat i satisfacció. Dedica’t uns minuts per a descansar abans de tornar a activar-te.

Abans de dormir, estirat/a en el llit, amb les teves mans, dónes un massatge en  tota la zona abdominal fent cercles en direcció a les agulles del rellotge, et serà favorable per a relaxar-te i ajudaràs al trànsit intestinal del teu organisme.

 


 

[contact-field label="Nom" type="nom" required="1"/][contact-field label="E-mail" type="e-mail" required="1"/][contact-field label="Telèfon" type="text" required="1"/][contact-field label="Comentari" type="textarea" required="1"/][/contact-form

]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s