"Som un espai creat per a donar orientació a nivell físic, emocional, psicològic i espiritual. T'acompanyem en el teu procès evolutiu per a millorar la teva qualitat de vida".

Cursos i Tallers

MASSATGE SHIATSU

SESSIONS INDIVIDUALS DIJOUS A LA TARDA

(demanar hora de 16 a 20:30h.)

Què és el Shiatsu?

És una teràpia natural, reconeguda pel Ministeri de Sanitat del Japó, que mitjançant la pressió de dits i mans sobre els punts vitals del cos, estimula la capacitat d’auto-curació que naturalment portem a dins. Segons la definició del Ministeri és un “Tractament que aplicant pressions amb els dits polzes i els palmells de les mans sobre determinats punts del cos, corregeix irregularitats, manté i millora la salut, contribueix a alleujar diverses malalties. No té efectes secundaris”

Com ens pot ajudar el Shiatsu?

Pot emprar-se com massatge relaxant o també per tractar i millorar una llarga llista de problemes de salut, com per exemple:
– Contractures
– Estrès i bloquejos emocionals
– Ansietat
– Depressió
– Insomni
– Fibromiàlgia
– Síndrome de Fatiga Crònica
– Trastorns digestius i estrenyiment
– Mals de cap (cefalees, migranyes…)
– Dolors d’esquena (lumbàlgies, cervicàlgies…)
– Ciàtica 
– Torticoli 
– Dolors Reumàtics

Imparteix: Giampiero Caspio, Terapeuta Shiatsu titulat per l’escola Cenac de Barcelona, Master en Autoshiatsu amb el Mestre Takashi Namikoshi. Terapeuta del Centre Prana de Barcelona i en consulta privada.

“El Shiatsu ha donat significat a dues qualitats que portava dins: cuidar i tocar. Ajudar les persones amb les mans, estimular els punts vitals i les propietats d’auto-curació que portem a dins, donar equilibri al conjunt cos-ment, és per a mi tot un privilegi.”

Més informació i reserves: 610 877 126 
A/e: shiatsu-mtc@hotmail.com

 

     

 


 

 

[contact-field label="Nom" type="nom" required="1"/][contact-field label="E-mail" type="e-mail" required="1"/][contact-field label="Telèfon" type="text" required="1"/][contact-field label="Comentari" type="textarea" required="1"/][/contact-form

]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s